kez-a-kezben
kez-a-kezben
2009 Résztvevők Teilnehmer Participants
 
Menü
 
Linkek
 
Egyéb Sonstige Others
 
Színészek
 
Támogatók Sponsoren Sponsors
 
Média Media
 
Fontos linkek
 
MUSICAL-MIX
 
Alapítványok, Egyesületek
 
2010 RENDEZVÉNYLEÍRÁS

III. KÉZ AKÉZBEN - HELPING HANDS & HISTORICA HUNGARIA


Rendezvény az integráció és a tolerancia szellemiségének jegyében

 

 

 

A Velo Alapítvánnyal (www.velotanya.hu) együttműködve, az integrációs törekvéseket és a toleranciát elősegítő szándékkal 2010. augusztus 14-én, Vácrátóton, a Velo tanyán újra megrendezzük a III. KÉZ A KÉZBEN – HELPING HANDS & HISTORICA HUNGARIA (www.kez-a-kezben.gportal.hu) című szabadtéri rendezvényünket.

 

A rendezvény plakátja idén is a tavaszi gyermekrajz pályázat nyertes alkotása lesz, a pályázók körét kibővítettük, a vácrátóti Petőfi Sándor Általános iskola mellett több olyan intézmény is kapott meghívást, ahol fogyatékkal élőkkel foglalkoznak. A győztes, valamint a 2. és 3. helyezett elismerő oklevélben, valamint egy szép emléktárgyban részesülnek. Minden pályamű a honlapunkon kerül bemutatásra. A pályaművekből a rendezvény alatt – esetleg később más helyszíneken is - egy kiállítást szeretnénk megrendezni.

 

Elképzeléseink elsősorban arra irányulnak, hogy az integrációs törekvések jegyében egy olyan, mindenki számára ingyenesen látogatható esemény helyszíne legyen most és a jövőben egyaránt Vácrátót, ahol a fogyatékkal élők és a kisebbségekhez tartozó művészek, alkotók, éppúgy kiállíthatják és kínálhatják színvonalas alkotásaikat, bemutatkozhatnak különféle produkciókban, mint ahogyan bárki más, aki jelenlétével is támogatja törekvéseinket.

 

Számunkra nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a kiállítóktól nem kérünk helypénzt vagy egyéb hozzájárulást, és a RÉSZTVEVŐK - beleértve természetesen a profikat is – NEM KÉRNEK FELLÉPÉSI DÍJAT! - ilyen módon is kifejezésre juttatják, hogy teljes mértékben azonosulnak a rendezvény szellemiségével.

 

Előreláthatólag 11 órától a Velo tanya területén a hivatalos megnyitóval kezdődik majd a bemutatók, kiállítások, előadások sorozata. A közönség újra láthatja a kerekes székes- és jeltánc előadást, solymász-, vakvezető kutya-, népdal-, néptánc- és lovasbemutatókat, művészeti produkciókat, részt vehet interaktív játékokon, lovagolhat, kipróbálhatja az íjászatot, valamint megtekinthet kézművesek és különféle alapítványok kiállításait.

 

Idén a rendezvény nemzetközi jellegét szeretnénk hangsúlyozni, azért felvettük/felvesszük a kapcsolatot különféle európai intézményekkel, csoportokkal.

 

Az ebédszünet alatt élő zenekar szórakoztatja majd a kedves közönséget.

 

Mindenki részt vehet egy tudáspróbán, melynek győztese, valamint a 2. és 3. helyezettje különdíjban részesül.

 

Idén a történelmi játék egyes jeleneteivel, valamint egy kb. 1 órás Musical-Mixxel szeretnénk kedveskedni a közönségnek, ismert és közkedvelt művészek közreműködésével.

 

A helyszín akadálymentes, előzetes igénybejelentésre ingyenes mikrobusz-járatot biztosítunk a vácrátóti vasúti megálló és a helyszín között.

 

Hallássérült nézőink számára jeltolmácsot biztosítunk.

 

Látássérült nézőink részére segítők állnak majd rendelkezésükre.

 

A résztvevők, kiállítók, segítők számára ingyen ebédet biztosítunk.

 

Ugyanúgy, mint az előző években, idén is minden résztvevő, kiállító és segítő átvehet majd egy emlék-DVD-t, egy emléklapot a tárgyévi mottóval, valamint egy - a rendezvény képeiből készített - naptárt.

 

 


 

 

 

Welcker Brigitte

produkciós vezető

 

 

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra Uhr Clock
 
CHAT
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Színházak Theater Theaters
 
Hangos leírás
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human